kumpul duit...sila klik!

2014-02-04

kasut kawin vs. kasut pengantin

alahai susah betul cari kasut kawin. macam2 kedai online aku survey.banyak juga berkenan di hati.tapi nama pun online so tak dapat tengok n test depan mata. kena offline juga cari kasut ni.

cantik kan?
aku cari warna cream soft nude gitu sebab majlis kawin aku warna cream+purple+maroon.so senang pilih kaler yang boleh matching semua baju maklum la tak amik set pelamin bagai.jimat cost + puas hati.lain orang lain cara.

aku bkenan kasut christy ng flat ni utk buat hantaran :)

marvellous!

Ni brand Steve Madden, Spurr, EZRA etc.aku suka gila tengok semua kasut ni. range harga yang aku survey ni ade dari RM24.50 hingga la ke RM250++ kot.aku survey kat;




Aku tak suka kasut yg custom made.aku suka beli yang ready made je.senang. tapi Christy Ng tu ade juga amik tempahan.

Gila kasut oi! See u then.

btw, aku takpuas hati nak jugak cari kasut hantaran RM180 sebab tunang aku leh beli kasut adidas utk hantaran RM180.tak kira! kena adil.haha

1 comment: